Skattjakt och Kårkväll

Skattjakten inne i stan var lyckad och det var lite småknepiga uppgifter vi skulle fixa! Vi delade upp oss i olika grupper och delade på listan. Vi skulle bl.a. hitta någon i full hockeyutrustning, en tjej i ballerinadräkt, en cheeseburgare utan ost och en gitarr. Alla ovanstående lyckades vi fixa fram på ett eller annat sätt så det var kul :) Mindre kul var det när jag och Amanda stod utanför BR och väntade på Hannes och Hilda från vår grupp och Amanda stod och spelade blockflöjt (var också med på listan) och jag plötsligt känner att det börjar bli blött på armarna. Så jag säger "vad är det som är så blött" för det är klarblå himmel och Amanda kollar upp och ropar "DET ÄR EN FÅGEL!!" Hahaha fy, jag vill inte ens veta vad det var..Fågeln var riktigt skabbig också!

Det har varit fullt upp med aktiviteter hela dagarna så efter skattjakten var det bara att bege sig hemåt för att äta, byta om till ballerinakläder för uppdraget och hämta min gitarr. Resten av kvällen satt vi i Rostadsparken och gitarren kom väl till användning även om Hannes nu är skyldig mig en D-sträng! Haha Sen gick vi till Sandra som är en krog där alla studenter från olika föreningar dansar och festar tillsammans :)
Var riktigt kul och tappar man bort någon är det bara att leta reda på någon med ett gult-band så är man inte ensam längre! Förutom när jag gick och dansade med dem med gröna band utan att märka det och en i min grupp påpekade att de var gröna... :)